zunsuser's blog

Prezentacija digitalnog sadržaja e-lektire „Crvenkapa“: PODRŠKA UČENICIMA U UČENJU

U hotelu „Hilton“ u Podgorici održana je prezentacija digitalnog sadržaja e-lektire „Crvenkapa“ o kojoj su govorili mr Aleksandra Hajduković, direktorica Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva – Podgorica (ZUNS), Marina Matijević, načelnica odjeljenja za ICT u Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija, Aleksandar Dlabač, izvršni direktor firme

NA FILOZOFSKOM FAKULTETU PREDSTAVLJEN ČASOPIS „VASPITANJE I OBRAZOVANJE“

Na Filozofskom fakultetu u Nikšiću održana je prezentacija časopisa „Vaspitanje i obrazovanje“, koji objavljuje Zavod za udžbenike i nastavna sredstva – Podgorica, a koji kontinuirano izlazi još od 1975. godine.

Riječ je o jedinom časopisu za pedagošku teoriju i praksu u Crnoj Gori, u kojem radove publikuje veliki broj istaknutih prosvjetnih i naučnih radnika iz zemlje i regiona.

U KNJIŽARI ZAVODA ZA UDŽBENIKE PROMOVISANA KNJIGA „ZELENA KRAVA“ JELENE VUKIĆ

Sinoć je u prepunoj knjižari Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva u Podgorici održana promocija knjige „Zelena krava“ autorke Jelene Vukić, jednog od pobjedničkih naslova na prošlogodišnjem konkursu za vanudžbeničku literaturu.

Ilustratorka izdanja Marijana Simonović pričala je o svom iskustvu rada na ovoj knjizi namijenjenoj djeci i mladima.

PROMOCIJA KNJIGE „ZELENA KRAVA“ JELENE VUKIĆ

U centralnoj knjižari Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva – Podgorica (Novaka Miloševa 36) u četvrtak 8. februara, s početkom u 19 časova, biće održana promocija knjige za djecu „Zelena krava“ autorke Jelene Vukić.

Riječ je o naslovu koji je odabran kao pobjednički na prošlogodišnjem literarnom konkursu Zavoda za udžbenike, a koji je nedavno izašao iz štampe.

PROMOVISANA ZBIRKA PRIPREMNIH TESTOVA S RJEŠENJIMA ZA EKSTERNU PROVJERU ZNANJA IZ PREDMETA CRNOGORSKI – SRPSKI, BOSANSKI, HRVATSKI JEZIK I KNJIŽEVNOST NA KRAJU OSNOVNE ŠKOLE

Zbirka pripremnih testova s rješenjima za eksternu provjeru znanja iz predmeta Crnogorski – srpski, bosanski, hrvatski jezik i književnost na kraju osnovne škole, autorke mr Jelene Gošović-Perović, koju je Zavod za udženike i nastavna sredstva ‒ Podgorica objavio krajem prošle godine, biće veoma korisna učenicima i pomoći će im da se uspješnije pripreme za tu provjeru znanja, a

U PETAK PROMOCIJA ZBIRKE PRIPREMNIH TESTOVA S RJEŠENJIMA ZA EKSTERNU PROVJERU ZNANJA IZ PREDMETA CRNOGORSKI – SRPSKI, BOSANSKI, HRVATSKI JEZIK I KNJIŽEVNOST NA KRAJU OSNOVNE ŠKOLE

Promocija Zbirke pripremnih testova s rješenjima za eksternu provjeru znanja iz predmeta Crnogorski – srpski, bosanski, hrvatski jezik i književnost na kraju osnovne škole, autorke mr Jelene Gošović-Perović, biće održana u petak, 2. februara u knjižari Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva ‒ Podgorica u Ulici Novaka Miloševa 36 u Podgorici, u 19 sati.

Pages

Back to Top